måndag 18 april 2016

Lite kort fakta om Cayenne & CoCayenne är en lilamaskad Helig Birma, född 2013-05-06
Fullständigt stamtavlenamn; S*Dunhjärtat's Hot Cayenne Royal

Hon är en härlig personlighet! Lugn, tålmodig och tar ganska lång tid på sig. Nya lekar och upptåg med de andra katterna är inte riktigt hennes grej, utan hon avvaktar, kollar in - och SEN kör hon när hon har stenkoll på hur saker och ting fungerar.

Hon ligger gärna utsträckt som vilken hund som helst på golvet, eller högt, högt upp så nära taket det går. Mat är något hon älskar, och hon tycker det är viktigt att få välja först. Spelar ingen roll om hon blir serverad det detsamma som resten av kattfamiljen - bara hon får välja tallrik!

Hon är en mycket pålitlig dörröppnare, tillsammans med sin "partner in crime" Mio, som hoppar på dörrhandtagen, så fungerar den stabila och mycket självsäkra (och starka) Cayenne som en bulldozer som kan putta upp vilken stängd dörr som helst vi inte varit smarta nog att låsa!

Sover gärna i "stålmannenstil" med frambenen utsträckta framför sig utanför bädden.

En fantastiskt vacker tjej med ett underbart lugnt och älskvärt temperament. Pälsen är riktigt mjuk och silkig. Nedan följer ett urval bilder av lite varierande åldrar.

Vår familj är fodervärdar för Cayenne. Besök gärna hennes ägares hemsida: Sajberkattens eller hennes uppfödare: Dunhjärtats.


Cayennes bästa vänner är Mio och Loppan. Mio världens coolaste huskatt, medan Loppan även hon är en birma. Loppan är dock kastrat.

Mio:Loppan:


Och så får vi inte glömma hunden i familjen - Semlan!


Kan inte låta bli att dela några härliga ögonblick med er... Behöver jag säga att familjen är full med bus och upptåg? :)
Mio hinner man däremot aldrig fånga på bild när hon gjort något ofog. Kvick som en vessla är hon. Akrobaten och ninjan nummer ett!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar