lördag 28 maj 2016

Trötta efter bus på altanen

Sakta men säkert inreds altanen mer och mer efter katternas behov, i dag sattes en alldeles ny sov-/spanhylla upp. Hela gänget var med ute på altanen för att testa. De små fick dock hålla sig på marknivå än så länge. Det är spännande nog med prasseltunnlar och hundar och annat som de undersöker med skräckblandad förtjusning!

Vi tvåbeningar kan sitta och dricka kaffe och skratta åt de små lurvtussarna hur länge som helst, det finns inga som helst gränser för allt tok de hittar på - i dag rymde en av dem dessutom över grinden och vi kliar oss fortfarande i huvudet och undrar HUR, för grinden var väldigt stängd när vi undersökte den. Tur att mamma Cayenne var vaksam och jamande vallade den lille ut till oss på altanen så vi fick lyfta tillbaka den till sina syskon i köket.

Efter en timmes bus på altanen är det mysigt att äta lite lunch hos mamma Cayenne. Nya favoritplatsen är köksfönstret som går ända ned i golvet, Med söderläge är där soligt och varmt och mysigt!

Försökte hinna med att få en (eller flera) bilder på Loppan när hon ligger på den nya fina hyllan på altanen, och det gick väl sådär... Snabba som vesslor är de minsann!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar