måndag 29 augusti 2016

Hur många katter ser du?

Vi gjorde i ordning vardagsrummet så att katterna kan klättra, hoppa och skutta bäst de vill. Viktigt var att alla skulle ha möjlighet att kunna vara så högt (eller lågt) de behagar, att samtliga i gänget ska kunna hitta en avskild plats att vila/spana, och ändå samtidigt vara i samma rum där vi tvåbeningar spenderar en hel del vaken tid av dygnets timmar.

Med andra ord kan de i dag gå runt en hel kortsida samt en hel långsida på vardagsrummet, på tomma hyllplan/bokhyllor/klätterträd, som endast är avsedda för just katterna och inte en drös med prydnadspryttlar!

Efter en del utomståendes kommentarer om att det såg lustigt ut med helt tomma hyllor på väggarna så kom jag på den briljanta idén att vi kunde sätta upp svarta kattsilhuetter. Sagt och gjort - jag letade upp ett gäng passande olika varianter på internet, skrev ut konturer på A4-papper, förde över på svart kartong, och resultatet ser ni nedan! (bilden går att klicka på så den blir lite större)


Det fanns även tre tavlor på väggen innan, med de har vi tillfälligt plockat ned då de var lika spännande att klättra på/undersöka som hyllplanen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar