fredag 5 augusti 2016

Purple-kullen - nu hela 15,5 veckor!

Vi har haft det verkligt stora privilegiet att få följa de små så här länge! Verkligen något unikt! Med semestrar och annat som kommit i vägen har de små fått stanna lite längre än det var tänkt från början, och det har varit jättespännande!

De växer och utvecklas fortfarande med en hisnande fart, men det är en harmonisk liten grupp, snälla mot varandra och nykomlingen Smulan. Den enda som tycker det är lite jobbigt nu är mamma Cayenne som sannerligen tycker att hon nu gjort sitt med "mammeriet" och gör vad hon kan för att hålla dem på avstånd.

Under den gångna veckan har vi gjort färdigt våra klätter-/mysboxar till altanen, de blev bra och precis så användbara som vi hoppats! Nedan ser ni bild på lådorna och deras placering på väggen, och dagens veckobilder är ju då givetvis fotograferade med kattungarna i lådorna!Först har vi "Snutten" - Purple Sky:


Sedan har vi "Tutis" - Purple Heart:


Och så "Pipen" - Purple Rain:


Mamma Cayenne var också med på ett hörn:Och sist måste jag bara visa några jättehärliga bilder vi lyckades ta på "Snutten" när han softade i eftermiddagssolen. En riktigt skön kille som vet att ta vara på livets alla möjligheter till avkoppling! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar