måndag 9 maj 2016

Äventyr "outside the box"

I dag var lilla "Tuten" märkbart uttråkad och ropade på oss där utanför lådan vid flera tillfällen. Så vi lade ut några handdukar på sängen och lät henne komma ut och upptäcka världen utanför! Snart följde de andra två efter, och efter lite gruffande insåg även mamma Cayenne att det kunde vara en god idé och kunde lugnt och sansat observera oss och bebisarna på avstånd.

Nu dröjer det inte länge till "Tuten" skuttar fram, hon är riktigt stadig på benen och går ordentligt nu! Hennes bröder är fortfarande mer darriga och ostadiga på benen, men absolut nyfikna och framåt, lite tyngre och trögare bara.

Tuten på upptäcksfärd.

Bröderna har hittat spännande grejor!

Snutten är väldigt social och pratig!

Självklart går det inte att hålla hemligt att bebisarna är utanför lådan, och vi fick god hjälp att hålla dem på avstånd från kanten. Semlan puffade till och med försiktigt på Pipen vid ett tillfälle när han kom lite väl nära.

Jättehärligt att se att kattungarna är så totalt orädda för stora Semlan. Pipen provade till och med att klättra lite på Semlans ena öra. Semlan är så snäll och låter dem utforska i lugn och ro - hon tycker detta med de små är minst lika spännande som vi andra tycker!

Så ja, katterna kommer definitivt vara hundvana vid leverans!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar