tisdag 10 maj 2016

Kullen 3 veckor!

Tiden går oerhört fort nu, tre veckor har passerat - och samtliga bebisar väger nu över 300 gram! Härligt, då är allt som det ska! Lilla Tuten ökar inte riktigt på samma sätt som grabbarna, men hon är också mer rörlig, det jämnar troligtvis ut sig inom det närmaste då alla blir mer och mer aktiva varje dag.

Gjorde ett tappert försök till en individuell "treveckorsfotografering", men de små var inte alls samarbetsvilliga i dag, det blev mest en massa sudd och rumpor. Här är i alla fall vad jag lyckades få av Pipen som var mest stilla:

I lådan däremot var det en himla fart på förmiddagen. Nu har de små bland annat kommit på att det går att klättra i lådan. En hel del mys och brottningsmatcher ser vi också, noggrant övervakade av mamma Cayenne.

De har börjat tvätta sig och varandra - och allt annat med för den delen!

Lilla Pipen ger sig på att klättra upp mot kameran. Nyfikna och orädda är de som sagt!

Uppradade vid matbaren.

Trött liten Tutis.

Ibland behöver även bebismammor lite paus och semester - särskilt när de små sover! Inte alls ovanligt nu med vårt fina väder att vi hittar Cayenne på altanbordet!


Mio och Loppan hänger även de på altanen, desto svårare att fånga dem på bild bara för de är desto mer aktiva än Cayenne som i regel bara kopplar av en stund från småttingarna!

Loppan

Mio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar