söndag 12 juni 2016

Snutten - vår lilla "Action Man"

Stamtavlenamn: S*Sajberkattens Purple Sky

Smeknamn: "Snutten" eller "Blåfot" (blåmärkt på vänster framtass för att kunna skiljas åt från sin bror)

Motto: "Fullt ös - medvetslös!"

Personlighet: Charmören i gänget. Går inte att stoppa och totalt orädd när han väl kommer igång - precis som sin mamma! Kullens absoluta murbräcka och ångvält! Han har dessutom någon form av extrabatteri för när de andra två troppar av kör han på i minst en halvtimme till.
Har en viss förkärlek till bollar och andra saker som rör sig snabbt. Tomma toarullar är också jätteskoj!

Ett äkta bus- och gospaket i ett. Att exempelvis busa med våra händer när han sitter i knät är extra poppis. Älskar ALLA former av piraya-/krokodillekar.

Smeknamnet "Snutten" kommer av att han när han var riktigt liten ofta snuttade i sömnen. Har även en stark dragningskraft mot randiga sockar av någon okänd anledning? Extremt snabb och rymningsbenägen! Sitter och lurpassar när vi öppnar grinden och spurtar tvärs genom rummet för att hinna genom innan det stängs. Lever därmed stundtals ganska farligt...

Har absolut inget emot att somna i knät hos oss tvåbeningar, förutsatt att han gjort av med dagens bus-dos först.


Nedan är "Snutten" ca 7 veckor gammal:
Nu är det dessutom dags att börja ta emot besök av potentiella framtida nya familjer till de små! Finns det någon bloggläsare där ute som kan tänka sig en helmysig ullboll som framtida kompanjon är det bara att ta kontakt med uppfödaren Lena Berglund på S*Sajberkattens (följ länken för kontaktuppgifter). Vi är bara fodervärdar åt mamma Cayenne, så även om vi kommer att träffa alla så ligger slutgiltiga beslut om framtida hem åt kullen hos uppfödaren, vilket vi vill understryka!

Det går givetvis bra även att slå en signal direkt till oss och boka in en träff med de små, gör det då på telefonnummer: 070-421 60 86. Mamma katt och kattungar finns att se i Kärrgruvan, Norberg i Norra Västmanland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar