måndag 23 maj 2016

Semlan vill vara med!

För att de små inte ska fara kring i hela huset har vi byggt en grind till köket. Faktiskt grind nummer två redan, då den första var endast ca 30 cm hög och lätt för oss tvåbeningar att kliva över. Nu har vi en som är ca 70 cm hög - som garanterat håller små ulltussar i köket.

En smart konstruktion faktiskt med magnetlås och en sitthylla högst upp så de vuxna katterna kan hoppa upp där innan de hoppar ned igen på andra sidan.
- Att Mio sedan snabbt luskade ut att grinden var en mycket bra ramp mot den annars förbjudna köksbänken där det emellanåt vankas en del smakligt att äta är en helt annan historia som vi kämpar dagligen med...

Hur som. Den nya, höga grinden gör dessvärre att Semlan inte längre har möjlighet att övervaka kattungarna som hon gjorde tidigare, och hon är grymt besviken. Vi är medvetna om att det så småningom får bli en utveckling av grinden - och i så fall kanske en plexiglaslösning, vi får se. Det är tänkt att Cayenne ska få två kullar till innan pension, så vi hinner fundera på saken.

"Kan jag få titta på bebisarna - snääääälla!"

Här sitter bebisarna på grindhyllan i lagom höjd för att prata lite med Semlan.

Sovstund på lunchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar